Negativ

Just nu sitter jag i plugget och försöker hålla mej vaken. Det är extremt svårt men jag har inget val... Jag spenderar tiden med att kombinera White Collar via mobilen med Snap + några andra appar och läser om prestandavärden när det kommer till kopplingar av släpfordon.
 
Ute är det blaskigt snöblandat regn som faller från himlen och som har samma effekt som en kall fuktig filt har på din kropp när du fryser fast på din själ istället! Allt känns tungt... Däcken ska bytas idag, käka farsans pepparkakor måste bytas ut mot gymmande innan jag själv blir en degig deg och jag måste finna motivationen till att fixa klart de sista hemma.. Gräsklipparen måste in i garaget!!
 
Jag är lättirriterad och försöker att inte låta det gå ut över min omgivning... det är svårt dock! Jag hoppas att ingen försöker prata med mej. Ibland har man bara en sådan dag.. Jag är så less på mej själv, på mina funderingar och sökandet efter harmonin som jag börjar tro, inte existerar.. är så less på tröttheten.. låt mej sova lite.. snälla? Kan den negativa parasiten i mitt inre utplåna sej själv snart?
 
Jag är less på människor som inte förstår när man säger ifrån på ett trevligt sätt och som indirekt tvingar fram ens mindre trevliga sidor.. jag vill inte vara otrevlig, jag avskyr det.. men ibland kommer man inte ifrån det.. Jag ska rensa min snap ikväll.. jag ska rensa livet i stort också så att det blir mindre negativitet och ge plats åt mer positivitet! 
 
Jag känner själv vilket tungt och jobbigt blogginlägg detta blir.. men så känner jag just nu! Glaset är heltomt!!! Drömmer om att bli positivt överraskad någon gång... men det lär ju inte ske idag iaf!