Ledsen igår, hjärnspöken idag, semester när jag jobbar!

Idag är iaf en bättre dag än igår även om den är fylld med hjärnspöken idag också. Jag blev riktigt ledsen igår. På djupet.. för första gången på länge som det tog så hårt. Jag mår ju allmänt skit nu men det är en annan sak. Det är depressionen som spökar.. det är ångesten som gör mej lam ibland. Men igår blev jag "vanligt ledsen" som en "normal" människa.. Jag kände mej dömd på något vis. Dömd för att jag är den jag är och för att mitt liv ser ut som det gör och jag trodde jag borstade av mej det men det satt som en tagg i mej sedan och jag identifierade känslan jag kände igår först i morse och kom på vad det var. Visst kan jag se mej själv som en kass människa som egentligen kanske är "fucked up". Men det tar värre när man på något vis får det skrivet på näsan också.. även om jag vet det själv. Men det var nog bra på sätt och vis kanske. 
 
Idag var det riktigt skönt att jobba. Jag kopplade bort allt i livet och bara körde på och tjänade pengar samtidigt.. rätt väg för att iaf kunna lösa ekonomin. Jag har tänkt fel när jag har tänkt att jag kanske inte har energi över till att jobba när jag pluggar och har kidsen. Jag sparar energi på att jobba för då går inte hjärnan på högvarv. Jag ska strax ta itu med att städa lite uppe.. det behövs verkligen. Oscar och Hampus har städat sitt och Fridas rum medan Frida satt och tittade på tv. Här är vi normbrytande.. även om de ser mamma städa hela tiden.. Nu har jag ju iofs ingen karl som hade kunnat göra det heller!
 
Nu blir det fortsätta städa lite strax. I morgon kommer Robin och vi ska skoja lite med Frida! Det ser jag fram mot. Både att han kommer och att skoja med Frida!